Monitorul Cartierelor

Cum au reuşit cinci găini şi un cocoş să pună pe jar o stradă întreagă

Un clujean care creşte găini pe strada Zaharia Bârsan, din apropierea Cimitirului Central a reuşit să enerveze o stradă întreagă.

Vecinii acestuia sunt deranjaţi de miros şi de cântatul cocoşului, în fiecare dimineaţă la ora 5.00 astfel că au anunţat Primăria să facă ceva în această privinţă. Prima dată, au trimis solicitare în luna martie, crescătorul de păsări a primit un avertisment, dar cocoşul cântă în continuare şi mirosul este la fel ca înainte. Acum, oamenii cer din nou ajutor.

“Revin cu problema cocoşului şi a găinilor de pe strada Zaharia Bârsan nr. 22. Am sesizat problema în data de 11 martie, poliţia primăriei a dat un avertisment vecinilor, însă situaţia nu s-a schimbat cu nimic. În continuare cocoşul trezeşte toată stradă la ora 5.00 dimineaţa, iar igienizarea impusă de reprezentanţii primăriei nu s-a întâmplat”, scrie o clujeancă într-o sesizare postată pe site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.


În răspunsul din luna martie, reprezentanţii autorităţilor locale precizau că proprietarul respectiv deţine cinci găini şi un cocoş şi că a fost atenţionat. “În urma verificărilor efectuate, a fost identificat proprietarul imobilului la care faceţi referire şi a fost atenţionat asupra problemelor ridicate de vecini. Persoana reclamată a recunoscut faptul că deţine un număr de cinci găini şi un cocoş. Proprietarul a fost atenţionat să efectueze lucrări permanente de salubrizare a curţilor şi terenurilor aferente. În caz contrar, se vor lua măsurile ce se impun în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 191/2009”, declarau reprezentanţii Primăriei, în luna martie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter