Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Trotuarele, pline de maşini, lucrările la parkingul nou, blocate

În cartierul Mănăştur, parkingurile de pe Primăverii şi Mehedinţi nu sunt suficiente pentru numărul mare de autoturisme deţinute de locuitori.

Primăria Cluj-Napoca a început anul trecut lucrările la un nou parking în Mănăştur, pe Aleea Negoiu, dar lucrările au fost blocate din cauză că firma a intrat în insolvenţă. Până când noul parking de cartier va fi gata, mănăşturenii trebuie să se descurce cum pot cu locurile de parcare. Unii dintre ei, sătui de străzile şi trotuarele pline maşini parcate, îi cer primarului Emil Boc să rezolve cumva problema.

“Doresc să fac o sesizare cu privire la parcările neregulamentare în Cluj Napoca de pe Aleea Negoiu unde nu se poate circula normal cu maşina din cauză că parcările marcate de-a lungul străzii sunt ocupate de câte două maşini de-a latul, micşorând aleea pentru circulaţie. Până când cu nesimţirea? Nimeni nu ia nici o măsura! Vă rog să încercaţi să rezolvaţi problema într-un fel sau altul”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa primarului.


Dacă lucrările la parkingul de pe Negoiu sunt blocate, Primăria a găsit recent o locaţie, tot pe strada Primăverii, pentru un alt parking de cartier. Situaţia din Mănăştur nu este singulară, majoritatea străzilor din oraş fiind pline cu maşini parcate neregulamentar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter