monitorulcj.ro Menu
Monitorul Cartierelor

Cerșetorii din centrul orașului, amendați de polițiștii locali

Poliţiştii locali au desfăşurat, miercuri 14 mai 2014, o acţiune în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca în vederea depistării persoanelor care apelează la mila publicului.

Cerșetorii din centrul orașului, amendați de polițiștii locali

În urma acestei acţiuni din Piaţa Unirii, Piaţa Cipariu, Bulevardul Eroilor, Piaţa Lucian Blaga, au fost depistaţi 8 adulţi şi 6 minori care apelau la mila publicului, ocazie cu care s-au întocmit 2 procese verbale în valoare de 200 lei şi 4 procese verbale de constatare în valoare de 200 lei.

„Menţionăm faptul că 2 minori au fost predaţi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Adăpost de zi şi de noapte pentru copiii străzii „Arlechino” şi 4 minori au fost predaţi la  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca


Municipalitatea face un apel clujenilor să nu încurajeze cerşetoria şi să nu mai dea bani unor astfel de persoane. Aceste cazuri pot fi sesizate la Dispeceratul Poliţiei Locale, la telefon 0264/59.87.84 sau la telefonul primarului 0264/984.