Monitorul Cartierelor

SOMEŞENI - Stradă asfaltată recent, distrusă şi plină cu gropi

Din cauza traficului greu, asfaltul de pe strada Ion Ionescu de la Brad din cartierul Someşeni s-a degradat la doi ani de la modernizare.

Dovadă în acest sens sunt gropile şi bordurile lipsă. Un locuitor de pe această stradă a sesizat problema conducerii Primăriei Cluj-Napoca. “Aşa arată strada Ion Ionescu de la Brad, toată crăpată, cu gropi, asfaltată cu un covor de asfalt de 2 centimetri, cu borduri lipsă, măcinate, deşi lucrarea este făcută doar de câţiva ani”, scrie un clujean într-o sesizare postată pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa primarului Emil Boc. În fotografia ataşată sesizării se observă că oamenii au pus deasupra gropilor o atenţionare făcută triunghiular din lemn.

“Aşa arată o stradă în Cluj, capitala din inima Transilvaniei”, încheie clujeanul sesizarea. O altă persoană care locuieşte pe strada Ion Ionescu de la Brad se plânge de traficul greu care cauzează deteriorarea asfaltului. “Strada Ion Ionescu de la Brad este asfaltată cu un covor de asfalt de grosime 3 cm. Acest lucru se poate vedea în gropile care apar în fiecare primăvară şi în crăpăturile apărute la un an după darea în folosinţă. Vă rugăm să intensificaţi controalele Poliţiei Comunitare şi Poliţiei secţia Circulaţie deoarece camioanele de mare tonaj (30 tone) şi-au făcut un obicei de a merge cu viteză maximă prin zonă”, a scris clujeanul.

abonare newsletter