Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Trafic de coşmar din cauza lucrărilor de pe strada Mehedinţi

Blocajele în trafic sunt la ordinea zilei în cartierul Mănăştur de când au început lucrările de modernizare a străzii Mehedinţi.

Lucrari strada Mehedinti Lucrari strada Mehedinti

Oamenii care locuiesc pe cea mai aglomerată stradă din Cluj sunt nemulţumiţi că pe porţiunile de drum reparate nu s-a rezolvat şi problema trotuarelor şi carosabilului ocupat în permanenţă de maşini. Traficul de coşmar şi situaţia privind maşinile parcate neregulamentar au fost sesizate conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

“Lucrările de reabilitare a străzilor şi trotuarelor din zona Mehedinţi cauzează grave probleme în trafic din cauza porţiunilor de drum pe care circulaţia este restricţionată sau oprită. Ce plan folosiţi pentru lucrări? Locuind la mijlocul străzii nu văd nicio logică în cum este organizată lucrarea. Sunt blocaje permanente în ambele sensuri de ieşire spre strada Câmpului şi spre Big. Trebuiau făcute consecutiv astfel încât măcar într-o direcţie să se poată circula fără a te strecura cu greu printre utilaje, maşini grele, de gunoi etc.”, scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc prin intermediul unui site de sesizări şi reclamaţii.


Clujeanul mai spune că utilitatea lucrării nu se vede deoarece aceleaşi sute de maşini sunt parcate pe aceleaşi trotuare, acum asfaltate. “Spaţiul rămas traficului este acelaşi: o bandă pentru două sensuri. Nu am văzut o singură dată de când au început lucrările agenţi de circulaţie care să dirijeze traficul în momentul când singura variantă de a ajunge la domiciliu este blocată şi eşti oprit cu nepăsare fără alternative. Vă rog să comunicaţi programul şi durata acestei lucrări să ştim când ne putem aştepta să se termine acest coşmar”, încheie clujeanul.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei au declarat că vor trimite în zonă o echipă pentru a verifica modul în care se desfăşoară lucrările. “Primăria a demarat o lucrare amplă pe strada Mehedinţi care se va finaliza în această vară. Într-adevăr, este o perioadă dificilă pentru locuitorii din această zonă care se confruntă zilnic cu disconfortul creat din cauza lucrărilor, însă, la finalul acestora, sperăm ca rezultatul să fie pe măsură”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanţii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter