Monitorul Cartierelor

CENTRU - UPDATE - O gură de canal, capcană pentru şoferi şi pietoni

Pe strada Memorandumului, colţ cu Gheorghe Şincai se află o gură de canal distrusă care nu a fost reparată ci doar semnalizată cu bandă şi cu un semn de circulaţie.

UPDATE JOI, 24 aprilie

Reprezentanţii Companiei de Apă Someş S.A. au precizat că elementul respectiv de infrastructură nu le aparţine, deci, implicit nu le revine sarcina de a remedia respectiva problemă. "Vă precizăm că elementul respectiv de infrastructură nu aparţine sistemului administrat de Compania de Apă Someş SA. După câte ştim aparţine sistemului de fibră optică", au subliniat reprezentanţii companiei.

Surpriză neplăcută

 


Şoferii care au circulat miercuri dimineaţa în centrul oraşului au avut parte de o surpriză neplăcută: pe strada Memorandumului, un capac de canal surpat, în loc să fie reparat a fost doar semnalizat. Nici pietonii nu au fost prea încântaţi de lucrarea nereparată.

“Şi aşa e îngustă strada asta şi nu sunt atenţi nici şoferii, nici pietonii când circulă pe aici. Fix gura asta de canal mai lipsea decorată ca pomul de Crăciun. Sperăm doar să nu stea prea mult timp în stadiul acesta”, spune o femeie care aştepta la semafor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter