Monitorul Cartierelor

CENTRU - Agasaţi de cerşetori şi vânzători ambulanţi

Oamenii care trec prin Piaţa Mihai Viteazu din centrul oraşului se tem că vor fi tâlhăriţi în plină zi din cauza numărului mare de vânzători ambulanţi şi cerşetori.

Clujenii sunt deranjaţi şi de mizeria pe care o fac aceştia în locul unde îşi fac veacul în fiecare zi. A fost sesizat şi primarul Emil Boc cu privire la această problemă.

“Aş dori să fac o sesizare în legătură cu zona Piaţa Mihai Viteazu mai exact străzile Argeş şi Ploieşti. În fiecare zi trec prin această zonă şi e plin de vânzători ambulanţi, cerşetori şi ţigani care îşi desfac marfă pe jos şi vând nimicuri, te agasează şi incomodează. În plus, nu mă simt în siguranţă, îmi este frică de o posibilă tâlhărie care sunt la ordinul zilei în această zonă”, scrie o clujeancă, într-o sesizare adresată primarului.


Ea mai spune că este ruşinos că în centrul oraşului să fie atâta mizerie. Referitor la vânzătorii ambulanţi, femeia consideră că nu au autorizaţie pentru a vinde acele produse. Clujeanca cere autorităţilor locale să rezolve problema din Piaţa Mihai Viteazu pentru “ca această zonă să nu devină o pată neagră pentru Cluj-Napoca”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter