Monitorul Cartierelor

GHEORGHENI - Stradă publică blocată cu o barieră, montată de o instituţie de stat

Strada Lucia Sturdza Bulandra care începe în capătul cartierului Gheorgheni şi se continuă până în Someşeni a fost blocată cu o barieră.

strada Lucia Sturdza Bulandra strada Lucia Sturdza Bulandra

Clujenii care au sesizat această situaţie susţin că este vorba despre o stradă publică şi instituţia de stat care a montat acea barieră nu ar fi avut de fapt dreptul să facă acest lucru. “Doresc să fac o sesizare legată de blocarea străzii Lucia Sturdza Bulandra. Aş dori să ştiu de ce cei de la RADP Cluj au montat o barieră şi două porţi pe această stradă şi dacă Primăria poate să ceară desfiinţarea lor. Din câte ştiu eu, strada Lucia Sturdza Bulandra nu poate fi blocată cu bariere, porţi etc. deoarece este o stradă care face legătura cu alte două străzi”, afirmă un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

El adaugă că această stradă apare în propunerea pentru noul PUG stradă de utilitate publică. “La această stradă am cotă parte şi eu specificată şi în CF. Chiar în propunerea noului PUG această stradă apare ca şi servitute de utilitate publică. Rugamintea mea ar fi dacă se poate vorbi cu cei de la RADP sp le desfiinţeze sau dacp nu mpcar în timpul zilei să le lase deschise pentru accesul tuturor celor care au teren în zona respectivă. În caz contrar mă simt îndreptăţit să pun şi eu barieră în dreptul terenului meu”, mai spune bărbatul.


Vom reveni cu punctul de vedere al reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter