Monitorul Cartierelor

ÎNTRE LACURI - Camioane pe aleea pietonală din spatele Iulius Mall

O clujeancă atrage atenţia că pietonii sunt puşi în pericol din cauza muncitorilor care intră cu utilajele pe aleea pietonală din spatele Iulius Mall.

În sesizarea adresată primarului Emil Boc prin intermediul unui site de sesizări şi reclamaţii, femeia a ataşat şi trei fotografii care arată situaţia exactă din locul respectiv.

“Aş vrea să vă scriu, din nou din păcate, despre nesimţirile perpetuate de către muncitorii de pe şantierele din preajma Iulius Mall, mai exact din capătul străzii Între Lacuri. După cum reiese din fotografii, camioanele au început să circule pe aleea pietonală care leagă strada Dunării şi Iulius Mall, fără puţină consideraţie pentru siguranţa pietonilor”, scrie clujeanca în sesizare.


Ea mai spune că muncitorii au început să taie cherestea chiar lângă case, iar zgomotul este unul infernal. “Totodată, chiar lângă casele vecinilor s-a început tăierea de cherestea, fapt care produce un zgomot imens. Vă cer respectuos evaluarea situaţiei şi găsirea unor soluţii adecvate”, încheie clujeanca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter