Monitorul Cartierelor

BUNĂ ZIUA - Strada care nu a văzut niciodată asfaltul - FOTO

Pe strada Wolfgang Goethe din cartierul Bună Ziua locuiesc aproximativ 20 de familii la case plus alte câteva zeci în blocurile din capătul străzii.

De când se ştiu, oamenii nu au văzut vreodată asfalt pe strada lor şi din curte se iese direct în noroi pentru că de trotuare nici nu poate fi vorba. Strada este situată în apropierea arterelor principale Calea Turzii şi Bună Ziua, la aproximativ 15 minute de centrul oraşului, dar cu toate acestea nu a fost deloc modernizată până acum. Starea străzii Goethe este deplorabilă: gropi adânci la tot pasul, pline cu apă când plouă sau după topirea zăpezii, noroi până la glezne şi în cele mai fericite cazuri există câte o fâşie de pietriş pusă de proprietarii caselor.

La fel ca şi în cazul altor străzi din cartierul Bună Ziua, Goethe este privată şi din acest motiv autorităţile locale nu pot interveni cu niciun fel de lucrare, nici măcar deszăpezire pe timpul iernii. Oamenii au solicitat de-a lungul anilor lucrări de asfaltare a străzii, însă cererile lor nu s-au putut concretiza pentru că strada nu a fost trecută în domeniul public.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter