Monitorul Cartierelor

SOMEŞENI - Sute de şoferi riscă să îşi rupă maşinile pe strada Grigore Ignat

Un clujean solicită Primăriei Cluj-Napoca să repare strada Grigore Ignat din cartierul Someşeni, în condiţiile în care este intens circulată în fiecare zi.

sursa foto: domnuleprimar.ro sursa foto: domnuleprimar.ro

La ora actuală, strada nu are niciun strop de asfalt şi arată mai rău decât un drum de ţară. Despre trotuare sau locuri de parcare nici nu poate fi vorba, maşinile fiind parcate pe iarbă, la marginea drumului. “Sute de maşini folosesc această stradă în fiecare zi şi e cam ruşinos pentru un oraş atât de important cum e Cluj Napoca să lase impresia că vrea să bage beţe în roate unuia dintre cei mai mari investitori din zona, compania Emerson”, scrie Cătălin Costea pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa primarului Emil Boc.

Reprezentanţii autorităţilor locale menţionează că lucrările de modernizare a străzii Grigore Ignat vor începe anul acesta. “Strada Grigore Ignat este cuprinsă în proiectul de modernizare a tramei stradale adiacente liniei de tramvai, proiect finanţat din fonduri europene. Pe măsură ce procedurile prevăzute de lege (licitaţie, semnarea contractelor etc.) avansează, vom anunţa mai multe detalii prin intermediul website-ului Primăriei. În orice caz, strada va fi modernizată în cadrul acestui program care previzionăm că va începe în acest an”, au explicat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

abonare newsletter