Monitorul Cartierelor

DÂMBUL ROTUND - Trotuar spart de jumătate de an pentru o lucrare la reţeaua de apă

Muncitorii care au realizat o lucrare la reţeaua de apă în urmă cu aproape jumătate de an au lăsat în urmă asfaltul nereparat.

Deşi a trecut foarte mult timp de atunci, nimeni nu s-a sesizat să toarne la loc asfalt şi să repare bordura trotuarului care zace lângă hidrantul nou-nouţ. În loc de asfalt, pe o porţiune din trotuar, exact în locul în care a avut loc intervenţia, a fost pus doar pietriş care, cel mai probabil, în timp se va deteriora şi va lăsa loc gropilor.

Problema a fost semnalată de clujenii care locuiesc pe strada Doinei, din cartierul Dâmbul Rotund. “Prin toamnă au venit aici muncitorii de la apă, au spart asfaltul, au făcut ce aveau de făcut şi apoi au plecat şi ne-au lăsat aşa cu strada spartă. De atunci n-a mai venit nimeni să repare stricăciunea făcută”, a declarat un bărbat care locuieşte pe strada Doinei.


Potrivit regulilor Primăriei Cluj-Napoca, firmele care fac lucrări de intervenţie şi sparg asfaltul trebuie să facă reparaţiile necesare pentru a lăsa strada în acelaşi mod în care au găsit-o înainte de lucrări. În anii precedenţi, mai multe companii şi firme care au avut astfel de lucrări, dar nu au făcut şi reparaţiile ulterioare au fost amendate de Primărie cu sume importante.

Ultimele Stiri
abonare newsletter