Monitorul Cartierelor

Troleibuzele articulate, prea pline şi prea puţine

Clujenii care folosesc mijloacele de transport în comun sunt nemulţumiţi de dotarea actuală a parcului auto al Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

Cetăţenii care locuiesc în Mănăştur solicită Primăriei Cluj-Napoca şi CTP să cumpere mai multe troleibuze articulate deoarece actualele troleibuze sunt prea puţine şi neîncăpătoare astfel că în permanent sunt aglomerate. “Vreau să trag un semnal de alarmă referitor la troleibuzele CTP: în ultima vreme au fost casate foarte multe troleibuze articulate, punându-se în circulaţie doar 25 de trolee articulate noi. De ce doar 15 sunt transformate din troleibuze şi nu 20, cum s-a prevăzut)? Când preconizaţi că veţi achiziţiona noi troleibuze articulate şi câte?”, scrie un clujean pe un site de reclamaţii şi sesizări la adresa Primăriei.

Conducerea Primăriei Cluj-Napoca a anunţat de mai multe ori că parcul auto al CTP va fi modernizat pe parcursul următorilor ani cu autobuze noi şi troleibuze. Recent a fost votat un proiect de hotărâre privind achiziţionarea a 50 de autobuze noi, iar anul trecut au fost puse în circulaţie 10 troleibuze noi, articulate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter