Monitorul Cartierelor

Grigorescu: Sens giratoriu cu vizibilitate în tufiş

În urmă cu aproape o jumătate de an Primăria Cluj-Napoca a amenajat un sens giratoriu experimental în Grigorescu, la intersecţia din zona statuii Horea, Cloşca şi Crişan. Şoferii care circulă zilnic prin locul respectiv au semnalat faptul că există o problemă de vizibilitate.

"La apropierea de sens din direcţia Fântânele, pe Alexandru Vlahuţă, din cauza tufelor din spaţiul verde de lângă benzinărie, maşinile care intră în sens de pe strada Eremia Grigorescu sunt văzute abia în momentul în care sunt deja intrate în sens şi pericolul de accident este destul de ridicat. Cred că s-ar impune cosmetizarea acelor tufişuri sau renunţarea definitivă la ele şi reamenajarea spaţiului verde pentru asigurarea vizibilităţii", scrie Liviu Munteanu pe un site specilizat în sesizări la adresa autorităţilor locale.

Sensul giratoriu a fost amenajat în august 2013 la intersecţia străzilor Octavian Goga – Eremia Grigorescu – General Dragalina după ce clujenii au trimis mai multe sesizări Primăriei pentru organizarea unui sens giratoriu în zona respectivă. Oamenii spuneau că intersecţia este periculoasă şi pot avea loc cu mare uşurinţă accidente. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter