Externe

Cinci persoane, inclusiv trei copii, rănite într-un atac cu cuţitul, în Dublin. Un suspect a fost reținut.

Cinci persoane, inclusiv copii, au ajuns la spital în urma unui atac cu cuțitul în preajma unei școli din capitala Irlandei.

Filtre de Poliție în Dublin (Irlanda), în urma unui atac cu cuțitul lângă o școală din oraș/Foto: GBNews youtube.com Filtre de Poliție în Dublin (Irlanda), în urma unui atac cu cuțitul lângă o școală din oraș/Foto: GBNews youtube.com

 

 


Poliția a reținut un suspect, în timp ce ministrul irlandez al Justiției a condamnat „atacul îngrozitor” produs lângă o școală din centrul orașului Dublin, potrivit theguardian.com

 


Incidentul s-a petrecut joi în jurul orei locale 13.30, în apropiere de Gaelscoil Choláiste Mhuire, o școală primară din Parnell Square East, o zonă plină de viață a capitalei Irlandei.

„Printre victime se numără un bărbat adult, o femeie adultă și trei copii mici, dintre care o fetiță a suferit răni grave”, potrivit Poliției irlandeze. 


Victimele atacului au fost internate la spital. 

Pentru moment, autoritățile nu consideră că este un atac terorist. Cercetările continuă la fața locului, iar anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele incidentului. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozie la o clădire care găzduiește solicitanți de azil, în Italia. 31 de persoane au fost rănite

Ultimele Stiri
abonare newsletter