Externe

Focuri de armă pe Aeroportul din Hamburg. Fetiță de patru ani, luată ostatică. Zborurile au fost suspendate.

Un bărbat înarmat a intrat cu mașina pe pista aeroportului din Hamburg și a tras focuri de armă. O fetiță de patru ani a fost luată ostatică. Zborurile au fost suspendate.

Incident de securitate, cu luare de ostatici, pe Aeroportul din Hamburg/Foto: pixabay.com Incident de securitate, cu luare de ostatici, pe Aeroportul din Hamburg/Foto: pixabay.com

 

 


Incidentul produs sâmbătă seara în Aeroportul din Hamburg a pus poliția din Germania în alertă. Negocierile continuă duminică dimineața. 

 


Traficul aerian pe aeroportul din Hamburg a rămas suspendat duminică din cauza unei presupuse situații de luare de ostatici, în care este implicat un copil, au declarat autoritățile locale, potrivit thelocal.de

Un bărbat înarmat a intrat cu mașina prin porțile aeroportului din Hamburg și a tras două focuri în aer. Acesta a aruncat cu sticle incendiare spre un avion de pe pistă.


„Operațiunea poliției continuă, traficul aerian rămâne suspendat până la noi ordine”, potrivit conducerii aeroportului din nordul Germaniei.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, de naționalitate turcă, s-a baricadat în mașină alături de fetița sa, în vârstă de patru ani, la picioarele unui avion Turkish Airlines.


Potrivit Poliției, în cauză ar fi vorba de o dispută conjugală, în urma căreia bărbatul s-ar fi baricadat în mașină împreună cu fetița de patru ani. Cazul este abordat ca o situație de luare de ostatici. 

Negocierile continuă, timp în care aerogara rămâne închisă, iar zborurile suspendate. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală din Belgrad. 8 elevi și un agent de pază au fost omorâți. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter