monitorulcj.ro Menu
Educație

Studenții clujeni vor mânca gratis la cantină dacă se vaccinează

Studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor primi o masă caldă pe zi dacă se vaccinează în perioada următoare.

Studenții clujeni vor primi o masă gratis la cantină dacă se vaccinează

Studenții de la UTCN vor primi mese gratuite în valoare de 12 lei pe toată durata lunii noiembrie dacă va fac dovada vaccinării până la data de 20 octombrie. Fiecare student trebuie să aibă dovada efectuării schemei complete de vaccinare cu ambele doze și 10 zile trecute de la ultima doză în funcție de vaccin.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul):
https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28. Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența. Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular”,  au transmis reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT).