Educație

Colegiul „Mihai Viteazul” din Turda și-a schimbat scenariul de funcționare!

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din municipiul Turda a solicitat schimbarea scenariului de funcționare și a trecut pe scenariul verde. Așadar, toți elevii vor merge fizic la școală.

 

 


Colegiul Național „Mihai Viteazul” din municipiul Turda își va desfășura activitatea la școală. Colegiul din Turda a trecut de la scenariul galben, la cel verde, unde totți elevii vor merge la cursuri față în față.

 


Consiliului de Administrație a unității de învățământ Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda a solicitat schimbarea scenariului de funcționare, pentru ca toți elevii să meargă fizic la școală. Solicitarea a fost aporbată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

„Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj nr. 1710 din 07.02.2021 privind situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județul Cluj, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la numărul de locuitori, înregistrată la Instituția Prefectului- Județul Cluj cu nr. 1455/07.02.2021 și adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 1009 din 07.02.2021, înregistrată Instituția Prefectului- Județul Cluj cu nr. 1454/07.02.2021, cuprinzând solicitarea de modificare al scenariului de organizare și funcționare, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, avizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat modificarea scenariului de funcționare aprobat prin HCJSU nr. 5/ 06.02.2021 pentru Colegiul Național „Mihai Viteazul” din  municipiul Turda, de la scenariul 2 la scenariul 1”, se arată în Hotărâre.


CITEȘTE ȘI:

Emil Boc: „Redeschiderea școlilor a fost una strategică. Nu putem sacrifica generația actuală”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter