Educație

Școlile din comuna Mica trec pe scenariul ROȘU. Elevii vor participa la cursuri exclusiv online

Toate școlile din comuna Mica trec pe scenariul roșu de funcționare, deoarece s-a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori.

scolile-din-comuna-mica-trec-pe-scenariul-rosu-elevii-vor-participa-la-cursuri-exclusiv-online scolile-din-comuna-mica-trec-pe-scenariul-rosu-elevii-vor-participa-la-cursuri-exclusiv-online

 

 


Începând de luni, toate unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Mica trec pe scenariul de funcționare trei, prin urmare elevii își vor desfășura activitatea exclusiv în mediul online.

Se trece pe sceanriul trei de funcționare , în urma ratei de incidență care s-a înregistrat, aceasta fiind de 3,55 la mia de locuitori. Școlile își vor desfășura cursurile exclusiv online pentru o perioadă de 14 zile.


De asemenea, purtarea măștii va deveni obligatorie, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Totodată, organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă.

CITEȘTE ȘI:


TOATE școlile din Câmpia Turzii și Feleacu trec la scenariul ROȘU

Ultimele Stiri
abonare newsletter