Educație

Trei licee din Cluj, în topul celor mai bune din ţară, după media de la Admitere 2020

Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Liceul Teoretic „Avram Iancu” și Liceul Teroretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca se află în topul celor mai bune licee din ţară, după media de la Admitere 2020.

Trei licee din Cluj, în topul celor mai bune din ţară, după media de la Admitere 2020 Trei licee din Cluj, în topul celor mai bune din ţară, după media de la Admitere 2020

Astfel, potrivit unui top realizat de edupedu.ro, la specializarea Matematică-Informatică a Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” și a Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Cluj, ultima medie de intrare a fost 9,77, acestea ocupând locurile 13 și 14 din topul celor mai bune 50 de specializări din țară.

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca se situează pe locul 22 în acest top. Ultima medie de intrare a fost 9,73 la clasa de Matematică – Informatică.


Primele două licee din ţară sunt din Bucureşti: Colegiul Naţional „Sfânta Sava” cu 9,98 (Matematica – Informatică) şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” cu 9,90 (Matematica – Informatică).

Pe locul trei se afla Colegiul Naţional „Fraţii Buzesti” din Craiova cu ultima medie de intrare 9,89 (Ştiinţe ale Naturii).

abonare newsletter