Educație

Mesajul DISPERAT al unui elev din Cluj: „VREAU să dau BACUL!”

Un elev de clasa a XII-a care învață la un liceu din Cluj-Napoca și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare. Tânărul vrea să susțină examenul de bacalaureat.

Mesajul DISPERAT al unui elev din Cluj: „VREAU să dau BACUL!” Mesajul DISPERAT al unui elev din Cluj: „VREAU să dau BACUL!”

Pe măsură ce examenele se apropie, tot mai multe discuții au fost atât printre elevi, cât și printre reprezentanții sistemului educațional. Unii vor să se suțină bacalaureatul și Evaluarea Națională, alții nu. Chiar a fost depus în Parlament un proiect de lege pentru anularea examenelor și echivalarea notelor.

Un tânăr eminent din Cluj-Napoca, Rareș Ovidiu Gălățan, președintele Consiliului Județean al Elevilor, și-a stricat nemulțumirea pe rețelele de socializare.


„Am impresia ca o sa fie multă ură din cauza faptului că zic și public că FRATE, VREAU SĂ DAU BACUL!!! Brusc, toți sunteți panicați de acest virus și nu vreți sa dați bac-ul, dar imediat ce s-au retras din restricții erați la sămânță și bere în parc. Atunci nu vă lua virusu, nu?”, a scris tânărul.

Mesaj pentru elevi și părinți

Rareș apoi a adresat un mesaj atât elevilor cât și părinților.


„Dragi elevi, ați învățat atâta (sper) pentru acest examen, vreți să fie tot în zadar? Să vă fi dat banii pe meditații degeaba, să dați cu pumnul în toate orele în care vă murea spatele la birou? Dragi părinți, atât de elevi de la liceu cât și de la gimnaziu, sunteți Ok cu ideea ca pruncul vostru să rămână fără loc la liceul sau facultatea dorită, doar pentru că nu au susținut examenele și unii au fost mai frumoși în ochii unor profesori decât altii? ( cred că suntem conștienți toți cum se dau notele în România și cât de mult contează câte capre și oi ai.) Nu vreți, dacă tot se vrea anularea, să primim și licența acum, fără facultate?”, a scris Rareș Gălățan.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter