monitorulcj.ro Menu
Educație

UBB a strâns peste 16.000 de lei pentru Serviciul de Ambulanță din Cluj

Campania umanitară „10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi” organizată în cadrul comunității Universității Babeș-Bolyai a reușit să strângă bani pentru Serviciu de Ambulanță din județul Cluj.

UBB a strâns peste 16.000 de lei pentru Serviciul de Ambulanță din Cluj

Campania a fost inițiată de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Fundația Alma Mater Napocensis, a reușit să strângă peste 16.000 de lei pentru sprijinirea Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj și urmează să fie direcționate în următoarele zile către instituția aflată în prima linie în ceea ce privește intervențiile medicale.

Începând din 8 și până în 18 aprilie, studenții, alumni, cadrele didactice și alte categorii de personal care sunt membrii comunității UBB au fost invitați să doneze cel puțin 10 lei pentru Serviciul de Ambulanță Cluj care luptă în linia întâi împotriva pandemiei de coronavirus.


 „Am inițiat campania 10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi încercând să ajutăm fără a pune o presiune extrem de mare asupra celor care doresc să se implice prin donații. Ne bucură faptul că, și de această dată, comunitatea UBB a dat dovadă de spirit de solidaritate și sperăm că nu ne vom opri aici, pentru că, în aceste momente, mai mult decât oricând, e nevoie de implicarea tuturor”, afirmă decanul FSEGA, conf. univ. dr. Răzvan V. Mustață, precizând că, acțiunile de susținere a celor din prima linie a intervențiilor medicale vor continua.