Educație

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Ministru! Materia din Semestrul 2 nu mai intră la BAC și Evaluarea Națională

În cadrul unei conferințe de presă, Monica Anisie, Ministrul Educației, a anunțat că examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională nu vor cuprinde materia pe care elevii ar fi trebuit să o învețe în semestrul al doilea.

Materia din Semestrul 2 nu mai intră la BAC și Evaluarea Națională Materia din Semestrul 2 nu mai intră la BAC și Evaluarea Națională

În funcție de cum va evolua situația epidemiei de coronavirus și când va înceta starea de urgență se va decide și când elevii se vor întoarce la școală. Cel mai probabil, examenele de Bacalaureat și Evaluare Naționale vor fi organizate în luna iulie.

„Scenariul de lucru prevede reluarea cursurilor în învățământul preuniversitar și universitar după încetarea stării de urgență și asigurarea tuturor măsurilor pentru ca elevii, studenții și cadrele didactice să fie în siguranță. În funcție de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluării Naționale și de Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației.


Citește și:

ATENȚIE părinți și elevi! Simulările pentru Bac și Evaluarea Națională au fost ANULATE

 

abonare newsletter