Educație

10 învățători de nota 10, premiați la Cluj

Zece învățători excepționali au fost premiați vineri seară, 22 noiembrie, în cadrul Balului organizat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, pentru dedicarea și pasiunea cu care își desfășoară munca.

Dorința de a transmite aprecierea față de cei care au un impact vizibil în comunitatea din care fac parte prin modelarea viitoarelor generații a dus la nașterea conceptul „10 de 10”, care a fost inaugurat cu ocazia balului de anul trecut.

Cea de-a zecea ediție a Balul AFA a strâns vineri peste 300 de invitați din mediul de afaceri, politic și academic clujean, dornici să contribuie la dezvoltarea proiectelor comunitare, educaționale și sociale ale asociației.


 „Educația joacă un rol foarte important în bunul mers al comunității, motiv pentru care am ales să omagiem munca dascălilor clujeni și în acest an. Anul trecut am premiat profesori, iar anul acesta ne-am îndreptat atenția asupra învățătorilor, care, prin vocația și devotamentul lor, își lasă amprenta asupra formării generațiilor viitoare. Dezvoltarea prin educație este și obiectivul pe care îl urmărim prin proiectele educaționale ale asociației, pe care le putem crește tot mai mult datorită donațiilor primite în cadrul Balului Caritabil AFA”, a declarat Mihaela Rus, președinte-fondator AFA Cluj.

Tema evenimentului din acest an a fost inspirată din „Micul Prinț”, a francezului Antoine de Saint-Exupéry – o carte care vorbește despre copilărie și maturitate deopotrivă, despre descoperire și cunoaștere.


Învățătorii premiați ai evenimentului „10 de 10” 2019 sunt: Liliana Clițan, de la Liceul Teoretic „Elf”, Radu Lascu, de la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Corina Panțel, de la Școala Gimnazială „Emil Isac”, Cosmina Tămaș, de la Seminarul Teologic Ortodox, Aurora Boca, de la Colegiul Național „George Coșbuc”, Maria Câmpean, de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Iuliu Abrudan, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Traian Făgărășan, de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Vasile Fluieraș, de la Liceul Teoretic „Avram Iancu”, și Ioan Badiu, de la Școala Primară „Râșca Pleș”.

abonare newsletter