Educație

Elevii clujeni premiați la Olimpiada satelor din Transilvania

Cei mai buni 15 elevi la matematică din județul Cluj, care învaţă în unități de învățământ din mediul rural, au participat la Concursul interjudețean de matematică pentru clasele IV-VIII, Olimpiada satelor din Transilvania.

La acest concurs participă cei mai buni elevi la disciplina matematică din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj şi Sibiu. Concursul a avut loc în perioada 12-14 aprilie la Bobota, în județul Sălaj.
Județul Cluj a fost reprezentat la disciplina matematică de către un lot format din 15 elevi din clasele IV-VIII - sunt elevii calificaţi în urma etapei judeţene a Olimpiadei Satelor și au reușit să obțină 4 premii şi  3 menţiuni, după cum urmează:
Premiul I: SFÂRLEA BOGDAN-GEORGE, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic Gelu Voievod, Gilău;
Premiul II: ARION CRISTINA, clasa a V-a, Şcoala  Gimnazială Mihai Vodă, Mihai Viteazul;, DRÂNDA IOANA-DAIANA, clasa a VI-a, Liceul Teoretic Gelu Voievod, Gilău;
Premiul III: KOVÁCS NÓRA-ANNA, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Kos Karoly Izvoru Crișului;
MENȚIUNI: PAL-ȘERBAN NATALIA, clasa a V-a, Școala Gimnazială  Gheorghe Șincai Florești; VARRO  DAVID, clasa a VI-a, Școala Gimnazială Căianu; TÎRNĂVEAN DENIS ADRIAN, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Frata.

 

Etichete: matematica
Ultimele Stiri
abonare newsletter