Educație

Prima festivitate de absolvire în şcoală nouă la Liceul Mihai Eminescu - FOTO

Absolvenţii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Cluj-Napoca au avut joi festivitatea de absolvire, prima de când elevii s-au întors în noua clădire complet reabilitată, după ce timp de doi ani au învăţat la alte şcoli.

Sute de elevi, profesori, părinţi şi invitaţi au participat la festivitatea de absolvire care a avut loc în sala de sport a liceului. Vizibil emoţionaţi, elevii şi-au luat rămas bun de la diriginţi şi profesori care le-au fost mentori timp de patru ani de zile.

Este prima festivitate care se ţine la Liceul Mihai Eminescu după lucrările de reabilitare şi transformarea într-o şcoală modernă, europeană.


“Sunteţi prima generaţie care termină în această şcoală superbă, e adevărat, sunteţi şi generaţia care a trecut prin multe provocări pentru a ajunge să aveţi o şcoală atât de frumoasă. Sunteţi generaţia care reprezentanţi învăţământul preuniversitar clujean, care, fără lipsă de modestie, se situează printre cel mai reuşit, cu performanţele cele mai bune de la nivel naţional. Aceste performanţe vi se datorează fiecăruia dintre voi. Faptul că elevii clujeni, şi inclusiv cei de la Eminescu, sunt pe primele locuri, faptul că la bacalaureat rezultatele au fost foarte bune, vi se datorează fiecăruia”, a fost mesajul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

“Apreciez extraordinara luptă, entuziasm şi voinţă în a face ca acei doi ani să treacă cât mai lin, în speranţa că aşteptarea va fi justificată şi vor obţine şcoala mult visată. Din punctul meu de vedere ca şi părinte, cred că aşteptarea a meritat, e o şcoală extraordinară, este un etalon pentru învăţământul preuniversitar, probabil şi la nivel naţional”, a declarat la rândul său, un profesor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter