Educație

E. Andronescu, fost ministru al Educaţiei, despre plagiatul lui Ponta: „Nu a redactat referinţele bibliografice conform regulilor”

Preşedintele Comisiei de învăţământ din Senat, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, susţine că Victor Ponta nu a ţinut cont de regulile privind referinţele bibliografice atunci când a redactat lucrarea de doctorat.

''Primul lucru pe care îi învăţăm pe studenţii noştri este să redacteze referinţele bibliografice. Ai scos o idee- pui la sfârşitul frazei care este referinţa, pui o cifră şi la sfârşit ai o listă cu toate referinţele bibliografice. În teza dlui Ponta nu există această menţiune în text. Există o listă cu referinţele bibliografice, plasată la sfârşitul tezei. Deci este, i-am spus şi atunci, că după părerea mea trebuia să redactezeze bibliografia aşa cum sunt regulile de scriere a acestei bibliografii'', a declarat Ecaterina Andronescu într-o emisiune Digi24.

Ecaterina Andronescu, parlamentar PSD, fost ministru al Educaţiei în timpul Guvernului Ponta 1, nu a dorit să comenteze pe tema plagiatului fostului premier.


CNATDCU a decis în data de 30 iunie să recomande Ministerului Educaţiei retragerea titlului de doctor lui Victor Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter