Educație

Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca aniversează 50 de ani

Vineri, elevii, foștii elevi, dar și restul clujenilor sunt invitați la evenimentele organizate la împlinirea a 50 de ani de la înființarea Colegiului Tehnic Energetic din Cluj-Napoca.

Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca aniversează 50 de ani Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca aniversează 50 de ani

Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca aniversează vineri, 20 mai, 50 de ani de la înființare, ocazie cu care organizează o serie de manifestări educaționale, științifice, cultural-artistice și sportive.

Festivitatea de deschidere va fi găzduită în Sala Festivă a Colegiului (ora 10.00), unde vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Cluj-Napoca, Primăriei, Prefecturii, directori de școli energetice din țară și din municipiu, foste cadre didactice ale liceului, elevi și profesori.


Programul manifestărilor conține și activități educative și științifice. Se organizează Workshop-uri pe ateliere: ”Povești digitale”, ”Concurs ”Train Your Brain”, ”Itinerarii turistice”,”Știința în casa noastră!”,”Sport – trasee aplicative”,”Acționări electrice”,”Electricianul școlii”,”Măsurări electrice”,”Electroniștii viitorului!”,”Informatică aplicată”,”Concurs de șah”,”Concurs Quiz ”;

Expoziții: ”Pro-Arte”; Spectacol: formația instrumental-vocală, teatru și dansuri populare. Cu ocazia acestor manifestări vor fi acordate premii elevilor.

abonare newsletter