Educație

UMF organizează un examen de simulare a admiterii 2014

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” organizează cursuri de pregătire pentru admitere si un examen de simulare pentru admitere. Prin această acţiune, reprezentanţii UMF vin în sprijinul candidaților cu două luni înainte de admiterea propriu-zisă, care va avea loc în data de 23 iulie 2014.

Oferta cuprinde pachete de cursuri care se vor desfășura după următorul program: 05 aprilie, 12 aprilie, 10 mai și 17 mai 2014. Pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie se organizează 4 cursuri, iar pentru Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică se vor organiza 2 cursuri.

Perioada de înscriere: 10 martie - 1 aprilie 2014.


Examenul de simulare va avea loc în data de 24 mai 2014.

Pentru învățământul preuniversitar, săptămâna 7 – 11 aprilie 2014, este dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.


Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” invită, în această perioadă, grupuri de elevi din clasele a XI-a și a XII-a, pentru a vizita spațiile de învățământ și unele clinici universitare medicale.

abonare newsletter