monitorulcj.ro Menu
Educație

Rectorul UBB, nominalizat pentru “IACE Hall of Fame”

Rectorul Universității Babeș-Bolyai, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop

Rectorul Universității Babeș-Bolyai, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop a fost nominalizat pentru a deveni membru al prestigioasei organizații “The International Adult and Continuing Education Hall of Fame”.

Ceremonia va avea loc în 19 noiembrie 2013 și va fi găzduită de “Walt Disney World Swan and Dolphin Resort” în Lake Buena Vista, Florida. Din delagaţia care se va deplasa în Florida face parte şi prof. univ. dr. Dan Lazăr, prorector al UBB responsabil cu finanţarea şi programele europene.

În acest an, 14 personalități ale lumii academice internaționale vor deveni membri ai IACE Hall of Fame.


Nominalizările la IACE Hall of Fame au în vedere meritele pe care personalitățile respective le au în domeniul educației continue și a contribuțiilor științifice în domeniile lor de activitate. Rectorul UBB s-a evidenţiat atât prin lucrările sale ştiinţifice cât prin activitatea de coordonare a mai multor instituţii româneşti şi europene de cultură. Evenimentul va fi urmat, în perioada 20-22 noiembrie, de o conferință internațională pe tema educației online, organizată de IACE Hall of Fame împreună cu Sloan Consortium.