Educație

Studenţii de la UBB vor fi instruiţi de specialiştii Google

Google România, în colaborare cu Universitatea Babeş-Bolyai, a lansat programul Online Marketing Academy, care se va desfășura în perioada noiembrie - decembrie 2013.

Programul se adresează studenților care doresc să-și dezvolte cunoștințele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialiști Google și traineri certificați. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare la programul Online Marketing Academy.

Cei interesați de o carieră în mediul online vor fi invitați la sesiuni de training avansat şi vor avea acces la platforma de joburi prin care Google îi va pune în legătură cu agenții de publicitate și companii interesate de specialiști în marketing online.


Pe parcursul trainingurilor, studenții vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România şi cu agenții de advertising de top din țară, să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agenție de publicitate.

Trainingurile se vor desfășura în perioada noiembrie - decembrie 2013 în facultăţile implicate în acest program: Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi Facultatea de Business.


Studenții interesați sunt invitați să se înscrie la adresa www.google.ro/ads/academy,  până în data de 1 noiembrie 2013.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter