Educație

Concurență de trei pe un loc la școala clujeană de Poliție

471 de candidaţi care şi-au depus dosarele pentru examenul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca.

 Dintre cei 471 de candidaţi înscriși, 361 sunt bărbaţi iar 110 femei. Un număr de 8 candidaţi aparţin etniei maghiare, 3 etniei rome, 3 etniei ucrainene, 1 etniei germane şi 1 etniei slovace.

Anul acesta, şcoala de poliţie clujeană a scos la concurs 160 de locuri, dintre care 6 sunt repartizate pentru tinerii de etnie romă iar 9 pentru reprezentanţi ai altor minorităţi naţionale.


Examenul de admitere din anul 2013 se va desfăşura în perioada 9-12 septembrie, constând în: două probe eliminatorii (examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice) şi o probă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză - în data de 12 septembrie.

Verificarea medicală are loc la sediul şcolii, din str. Corneliu Coposu, nr. 89-91, iar probele la verificarea aptitudinilor fizice vor avea loc în Parcul ”Iuliu Haţieganu”. Proba scrisă va fi organizată la sediul Grupului Şcolar Industrial ”Tehnofrig”, str. Maramureşului, nr. 165/A.


Pentru informaţii suplimentare legate de calendarul examenului de admitere puteţi accesa site-ul şcolii, www.scoalapolcj.ro.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter