Educație

TOP licee din Cluj în funcţie de promovabilitatea la Bac

Trei licee din Cluj-Napoca au avut promovabilitate 100% la examenul de bacalaureat, iar alte trei licee au avut un singur elev picat.

Liceul Gheorghe Şincai, Liceul Avram Iancu şi Liceul Pedagogic sunt liceele din Cluj care au avut anul acesta promovabilitate 100%.

Colegiul Naţional Emil Racoviţă, Liceul Nicolae Bălcescu şi Liceul Pavel Dan din Câmpia Turzii, Emanuel Cluj-Napoca, George Coşbuc Cluj-Napoca au avut un singur elev care nu a promovat examenul de bacalaureat astfel că procentul de promovabilitate a fost de peste 99%.


Transylvania College a avut promovabilitate zero, însă este o situaţie specială deoarece un singur elev a susţinut examenul de Bac pe model românesc, iar restul au susţinut bacalaureatul tip Cambridge. Tot promovabilitate zero a fost şi la Liceul Tehnologic pentru Deficienţi de Auz, unde există din nou o situaţie specială, cu elevi foarte puţini. De asemenea, liceul privat Didactica Nova nu a avut niciun elev din promoţia 2013 care să fi promovat bacalaureatul.  

Rezultate slabe au fost şi la Someş Dej care a avut anul acesta promovabilitate de 11%, o creştere de 5% faţă de anul precedent. Promovabilitate sub 30% au avut şi următoarele licee: Colegiul Tehnologic Samus, Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, Josika Miklos Turda, Ştefan Pascu din Apahida, Raluca Lipan şi Liceul Tehnologic Nr. 1 Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter