Economie

Schimbări la conducerea Romgaz. Cine e noul director general?

Compania Romgaz Mediaș are un nou administrator, după ce Aristotel Jude a renunțat la această funcție și a preluat interimar postul de director general.

 

 


Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA a numit un nou director general pentru un mandat de 2 luni. Aristotel Marius Jude va exercita funcția de director general al SNGN Romgaz SA, începând cu data de 13 februarie 2021.

 


„Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA, întrunit în ședința din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului Aristotel Marius Jude din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație. În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius Jude în funcția de director general al S.N.G.N. Romgaz S.A., începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni”, a comunicat compania, citat de Monitorul de Mediaș.

Inginerul Bogdan Simescu activează în cadrul Romgaz din anul 2005, iar din decembrie 2019 și până în prezent a coordonat echipa proiectului Neptun Deep, considerat cel mai mare proiect energetic al României la această dată, responsabilitatea sa principală fiind întocmirea documentației tehnico-economice, conform CV-ului său publicat pe pagina de internet oficială a producătorului de gaze naturale.


Schimbările de la vârful SNGN Romgaz vin în contextul în care Daniel Pena și-ar fi dat demisia din funcția de director general în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație al Romgaz care a avut loc vineri, 12 februarie, potrivit unor surse citate de economica.net. În această ședință urma să fie discutată prelungirea cu o lună a mandatului său de director general interimar, care avea să expire pe 13 februarie, dar și trecerea unor atribuții ale directorului general către Consiliul de Administrație.

CITEȘTE ȘI


Romgaz, compania de top din Transilvania

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter