Economie

Încep plățile online a impozitelor locale. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de 10% reducere?

Clujenii își pot plăti online impozitele și taxele locale. Mai mult de atât, au șansa să beneficieze de o reducere de până la 10%.

 

 


Clujenii care vor să beneficieze de 10% reducere la taxele și impozitele locale, trebuie să își achite impozitul integral până la sfârșitul lunii martie a acestui an.

 


Primăria Cluj-Napoca recomandă cetățenilor să utilizeze plata online, pentru a evita înghsuiala de la ghișeele instituției.

Plata impozitelor și eliberarea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, se poate efectua accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/


Cei care doresc să plătească online trebuie să fie înscriși în sistemul electornic al Direcției Impozite și Taxe Locale.

Primăria municipiului a pus la dispoziția clujenilor mai multe metode de plata online a impozitelor locale. Oamenii pot achita impozitul și pe platforma online www.ghiseul.ro sau cu ajutorul codului QR, de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care cetățenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale). De asemnea, plățile pot fi făcute și prin virament bancar în conturile instituției deschise la trezorerie.


În luna ianuarie 2020, Primăria a dezvoltat acest serviciu de plată online a taxelor și impozitelor locale. Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până la sfârșitul lunii martie, a anunță viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, în luna ianuarie a anului trecut.  

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei municipiului Cluj-Napoca, pot fi găsite pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/ Informații/ Informaţii despre conturile IBAN.


De-a lungul timpului, Primăria Cluj-Napoca a dezvoltat peste 200 de servicii online care sunt în folosul cetățenilor, tocmai pentru a evita deplasările intutile la sediile instituției.

CITEȘTE ȘI:

Liber la plata online a taxelor și impozitelor. Clujenii, scoși din pepeni de serviciul parcări

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter