Economie

Iulius Mall Cluj-Napoca va găzdui gratuit evenimente de business, după ridicarea restricțiilor

Iulius Mall își va oferi gratuit spațiile pentru organizarea de evenimente, după ridicarea restricțiilor. Pe lângă Cluj, mai multe spații comerciale din diferite orașe vor face acest lucru.

 

 


 

 


Iulius Mall din Cluj-Napoca își va oferi gratuit, timp de trei luni, spațiile unde se pot organiza evenimente. Acest lucru se va realiza după ridicarea restricțiilor generate de pandemie.

 


Mai multe proiecte imobiliare din portofoliu Iulius Mall vor oferi spațiile pentru găzduirea de evenimente de business, educaționale, tehnologice, creative și antreprenoriale, timp de trei luni de la ridicarea restricțiilor, potrivit economica.net. Pe lângă Cluj, facilitatea se va aplica și în Iași, Timișoara și Suceava.

„În această perioadă este important să identificăm soluții și să ne sprijinim unii pe alții. Și noi resimțim efectele directe și indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entitățile care au avut activitatea suspendată aproape integral.


Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susținerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant și cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de aceste entități pe termen lung, deci încercăm să venim cu soluții pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.   

Printre facilitățile oferite se numără și accesul la centre de evenimente premium. În 2019, grupul a găzduit 100 de astfel de evenimente în complexele sale. Principalii săi concurenți pe segmentul comercial de la Cluj sunt Vivo și Platinia.


CITEȘTE ȘI:

Patronul Iulius Mall scoate din buzunar 23,5 mil. lei pentru a pune mâna pe Carbochim Cluj

 

abonare newsletter