Economie

Veste PROASTĂ pentru unii pensionari. Statul îi lasă fără bani! În ce condiții rămân aceștia fără pensie?

A fost adoptat un proiect de lege în urma căruia o anumită categorie de pensionari va rămâne fără pensie din partea statului. Care este condiția care lasă bătrânii fără bani?

Veste PROASTĂ pentru unii pensionari. Statul îi lasă fără bani! În ce condiții rămân aceștia fără pensie? Veste PROASTĂ pentru unii pensionari. Statul îi lasă fără bani! În ce condiții rămân aceștia fără pensie?

 

 


Pensionarii care provin din armată și miliție care au fost dovediți a fi făcut parte din aparatul represiv al regimului comunist, rămân fără pensia militară. Un proiect de lege a fost aprobat de comisia pentru Apărare din Camera Deputaților.

 


Milițienii care au făcut parte din aparatul represiv regimul comunist rămân fără pensia militară

Astfel, deputații din comisiile de Apărare, ordine publică și siguranță națională și pentru Muncă, au adoptat un raport comun la proiectul de lege care are ca obiect de reglementare completarea articolului 71, în scopul încetării acordării pensiei militare celor care au făcut parte din aparatul represiv al regimului comunist, care au săvârșit infracțiuni contra umanității și au fost condamnați printr-o sentință definitivă.

Raportul a fost adoptat cu unanimitate de voturi luni, de către deputații din Comisia pentru muncă și pe 7 octombrie de Comisia pentru apărare a Camerei Deputaților.


Pentru a putea deveni lege, proiectul trebuie votat și în Camera Deputaților, apoi trimis președintelui României pentru a fi promulgat.

CITEȘTE ȘI:


300.000 de pensionari încă nu au primit tichetele promise de Guvern. Ordonanța de Urgență a fost aprobată acum TREI luni
 

 

 


România pe locul II în UE privind riscul sărăciei și a excluziunii sociale. Peste o treime de români se află în această situație

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter