Economie

Peste 50.000 de clienți și-au integrat în BT Pay aplicațiile de health

Banca Transilvania a înregistrat peste 50.000 de clienți care și-au integrat în BT Pay aplicațiile de health în doar o zi de la anunțarea noilor facilități din aplicație.

BT Pay a înregistrat 50.000 de clienți în 24 de ore. Oamenii și-au instalat aplicațiile de activități fizice BT Pay a înregistrat 50.000 de clienți în 24 de ore. Oamenii și-au instalat aplicațiile de activități fizice

 

 


În doar o zi de la anunţarea noii facilităţi din aplicaţia BT Pay  integrarea cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health  peste 50.000 de clienţi şi-au integrat în BT Pay aplicaţiile de health.

 


Banca Transilvania încurajează clienții la un stil de viață cât mai sănătos. Utilizatorii aplicației BTPay vor fi premiați pentru activitatea lor fizică. Prin aplicație poți verifica informații despre pașii făcuți, distanța parcursă și durata activității fizice.

BT Pay este o aplicație care te ajută să faci tranzacții direct de pe telefon, să îți verifici mereu sold-ul disponibil, sau să plătești cu telefonul. Este o aplicație extrem de utilă, mai ales pe timp de pandemie. BT a accelerat lansarea unor facilități din aplicație începând cu luna martie


1 din 4 clienţi folosesc cardul BT înrolat în wallet-uri: banca a ajuns la peste 1 milion de carduri unice digitale, din cele peste 4 milioane de carduri fizice, care acum sunt active în BT Pay, Apple Pau, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

CITEȘTE ȘI:


BT Pay te premiază dacă faci mișcare! BT oferă premii în funcție de activitatea ta fizică

 

abonare newsletter