Economie

Noile modele Dacia: așa arată, acestea sunt dotările! Dar cât costă?! Veste proastă pentru iubitorii de diesel

Compania Dacia a publicat, în data de 29 septembrie, toate materialele oficiale cu privire la noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Așa arată, acestea sunt dotările noilor modele!

 

 


Cea mai surprinzătoare veste vine de sub capotă, potrivit 4tuning.ro, acolo unde clienții nu vor avea la dispoziție nici măcar un singur motor diesel! În schimb, cumpărătorii vor putea alege între trei unități pe benzină, toate cu câte trei cilindri în linie. Cu toate acestea, prețul rămâne încă un mister pentru clienți.

 


Câți cai putere au noile modele Dacia?

Oferta disponibilă debutează cu un propulsor aspirat de 1.0 litri și 65 de cai putere, pe care compania Dacia nu îl va vinde decât sub capota noilor modele Logan și Sandero, alături de o transmisie manuală în cinci rapoarte.

Următoarea pe listă, motorizarea turbo de 1.0 litri și 90 de cai putere se va regăsi inclusiv în oferta celei mai recente versiuni Sandero Steway. Împreună cu o cutie manuală cu șase trepte de viteze sau, opțional, o cutie automată de tip CVT.


De asemenea, noua generație Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway va mai fi vândută și în compania unui motor turbo de 1.0 litri și 100 de cai putere, cu transmisie manuală în șase rapoarte, ce poate fi alimentat și cu GPL.

Ce lungime au noile modele Dacia?

În ceea ce privește designul mașinilor, în timp ce exteriorul nu mai reprezintă de ceva vreme un mister, interiorul este o surpriză plăcută pentru clienții Dacia. Potrivit publicației auto, principala atracție constă în tableta poziționată în partea superioară a panoului de bord.


Dacă vine vorba despre dimensiunile caroseriei, noile Logan, Sandero și Sandero Stepway au crescut simțitor în lungime. Practic, compania Dacia vorbește despre valori de 4.396, 4.088, respectiv 4.099 de milimetri (4,39 metri/ 4,088 metri/ 4,099 metri).

Seria veștilor bune continuă la nivelul dotărilor de siguranță, acolo unde se regăsesc pentru prima oară un număr de șase airbaguri, plus frânare autonomă de urgență și chiar asistent pentru monitorizarea obiectelor aflate în unghiul mort.


Dotări high tech la noile modele Dacia. Dar cât costă?

Totodată, noua generație Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway își întâmpină cumpărătorii și alături de faruri cu LED, jante pe 16 inch, cameră pentru marșarier, respectiv senzori de parcare față/spate.

De asemenea, platforma CMF preluată de la Renault Clio, dar și trapa cu acționare electrică sau sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay sau Android Auto sunt alte surprize plăcute pregătite de Dacia. Practic, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt disponibile cu trei sisteme multimedia.

Acum, nu mai rămâne decât ca Dacia să divulge și prețul noilor modele, pentru că ele nu au fost anunțate încă de companie!

CITEȘTE ȘI:

Vezi cum arată NOILE MODELE DACIA? Logan, Sandero și Stepway au ajuns la a treia generație. - GALERIE FOTO


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter