Economie

Banca Transilvania ajută antreprenorii să își deschidă afacerile. Primii 3 pași îi poți realiza online

Banca Transilvania oferă antreprenorilor o modalitate mai rapidă de a-și începe o afacere. Primii trei pași pentru crearea unui business, care constau în înființarea unei firme, deschiderea contului de capital social și a contului curent, se vor putea realiza online.

Banca Transilvania  ajută antreprenorii să își deschidă afacerile Banca Transilvania ajută antreprenorii să își deschidă afacerile

 

 


Pe lângă acest lucru, instituția bancară le pregătește acestora o serie de programe și facilități online. Acestea constau în cursuri, site-uri cu întrebari și răspunsuri și chatbot.

 


Conform clujust, inițiativa luată de Banca Transilvania este singura de acest fel din românia și are ca scop încurajarea noilor antreprenori și utilizarea mediului online ca beneficiu al educației antreprenoriale.

Trei pași online pentru a-ți deschide propria afacere

Primul pas constă în înființarea firmei prin REGnet, partener BT pe BT Store, magazin de soluții prin care se urmăresc eficientizarea afacerilor. Fără a fi necesară prezența fizică la Registrul Comerțului, antreprenorii pot accesa online serviciile pentru înființarea sau modificarea firmei sau a PFA-ului.


Al doilea pas reprezintă deschiderea contului de capital social la Banca Transilvania. Totodată, administrarea acestui cont poate fi realizată tot online, de la începutul pandemiei și până în momentul actual fiind deschise 700 de conturi de acest fel.

Nu în ultimul rând, deschiderea contului de antreprenor prin mediul online se face cu ajutorul NEOcont, una dintre facilitățile digitale ale BT. Conform specificului afacerii, noii antreprenori pot accesa Contul Primul An Gratuit sau Nelimitat, în funcție de numărul de operațiuni realizate pe lună.  Există diverse pachete cu servicii de care are nevoie o persoană care își deschide o afacere precum carduri business de debit, online banking, alertă pe cont și altele.


Servicii online complementare bankingului la BT

Chatbotul Raul reprezintă unul dintre canalele de comunicare în timp real, prin mijloace precum WhatsApp, Facebook Messenger şi Skype. Prin acest canal se pot afla instant informaţii legate de IBAN, soldul contului, bilete la ordin şi cecuri.

BT Store, magazinul de soluții online, oferă antreprenorilor acces la noi moduri de gestionare a afacerii precum facturare, gestionarea cashflow-ului, recrutare, contabilitate primară, soluții de eCommerce, generator online de documente, web development sau predicţie financiară.


Un alt serviciu util este ÎntrebBT, un motor de căutare online, cu ajutorul căruia pot fi aflate mai multe despre produsele şi serviciile oferite de către Banca Transilvania.

BT Club sau Clubul Întreprinzătorului Român oferă cursuri de educaţie financiară pentru membri, care sunt în număr de 25 mii.

CITEȘTE ȘI:

Banca Transilvania a donat 1 milion de euro în lupta împotriva COVID-19

 

 

BT sare în ajutorul micilor antreprenori și oferă 7 milioane de euro

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter