Economie

Top Casa Oradea a deschis un nou showroom în Cluj-Napoca

Compania Top Casa, un brand orădean fanion în domeniul amenajărilor interioare, și-a deschis noul showroom în Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor, pe strada Observatorului (Ceahlău nr. 81).

Este relocat astfel fostul showroom din Cluj-Napoca al companiei, situat tot în cartierul Zorilor, dar pe strada Meteor, noul showroom fiind situat acum într-un loc mai vizibil și mai accesibil publicului clujean.

Showroomul prezintă materiale de finisaj pentru interior și exterior, plăci ceramice și obiecte sanitare. „Clienții noștri sunt atât rezidențiali, cât și instituționali”, spune Filip Molnar, sales manager la Top Casa, „astfel încât noi furnizăm produse atât pentru apartamentele personale, cât și clădirilor de birouri sau instituții publice”.


Compania Top Casa se adresează unei largi palete de clienți, începând de la cei care dispun de un buget mai redus, dar se concentrează în special pe cererea care merge de la nivelul mediu spre cel superior, de lux. „Clienților cu un buget mai redus le oferim materiale din Italia, de calitate, însă cu prețuri mai reduse”, spun reprezentanții companiei.

„Avem în rândul furnizorilor companii italiene, portofoliul nostru cuprinzând mărci precum Atlas Concorde, ABK sau Casalgrande Padana”, mai spune Filip Molnar.


Pe lângă materialele propriu-zise, angajații showroomului mai asigură consultanță pentru clienți, oferind și randări 3D pentru cei interesați să-și vizualizeze imaginea finală a propriilor locuințe amenajate cu materialele pe care le pot achiziționa de la Top Casa.

 


Sketch to Reality Awards – înscrieri până pe 31 mai

Recent, compania Top Casa a lansat Sketch to Reality Awards, o competiție profesională care se adresează arhitecților și designerilor profesioniști, având ca scop promovarea creativității, excelenței și profesionalismului în rândul comunității de arhitecți și designeri profesioniști din România.


Potrivit inițiativei Top Casa, în cadrul concursului, participanții vor expune cel mai important proiect pe care îl vor dezvolta în cursul anului 2019, evaluarea proiectelor urmând să fie asigurată de un juriu format din specialiști din țară și din străinătate.

Principala condiție de participare este ca proiectul să fie realizat exclusiv în anul 2019 și doar cu materiale achiziționate din portofoliul Top Casa. O altă condiție esențială este ca proiectul să fie implementat până la sfârșitul concursului în proporție de 70%.


Înscrierile se pot face până în data de 31 mai.

Concurenții câștigători vor fi recompensați cu excursii în Jamaica și în Egipt. Premiu I va fi o excursie pentru două persoane în Jamaica, cu cazare pe 7 nopți în Jamaica Montego Bay. Premiul de popularitate, care va fi decis de public este o excursie pentru două persoane în Egipt, cu 7 nopți în Hurghada.

Cele două proiecte câștigătoare vor fi premiate la Gala Sketch the Reality Awards, care va avea loc la finele anului 2019.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter