Economie

Renault-Nissan şi Dacia au anunţat ofertele pregătite pentru programul Rabla 2019

Dacia-Renault-Nissan Cluj prezintă un nou început în Programul Rabla 2019, invitându-i pe toți clujenii să fie primii la startul Programului Rabla 2019! Cei care vor să descopere în ce constau aceste oferte sunt aşteptaţi în showroom‑urile Dacia.

Renault, Dacia-Nissan demarează o campanie cu oferte speciale pentru programul Rabla 2019 printr-o acțiune de prezentare în incinta reprezentanțelor auto Dacia, Renault, Nissan din Cluj-Napoca și Turda.

Monitorul de Cluj a stat de vorbă cu Călin Abrudan, director coordonator vânzări Dacia Group, despre cele mai bune oferte la maşinile Renault prin programul Rabla 2019.


Reporter: Se anunţă zile aglomerate  în showroom‑urile Dacia. Ce se va întâmpla mai exact?

Călin Abrudan: Renault, Dacia‑Nissan Cluj prezintă un nou început în Programul Rabla, invitându‑i pe cei interesaţi să fie primii la startul Programului Rabla! Renault, Dacia-Nissan demarează o campanie excepțională cu oferte speciale pentru programul Rabla 2019 printr-o acțiune de prezentare în incinta reprezentanțelor auto Dacia, Renault, Nissan din Cluj-Napoca și Turda.


Reporter: În concret, în ce constă această campanie?

Călin Abrudan: Această campanie constă în oferte dedicate persoanelor fizice și firmelor, discounturi excepționale, prin programul de stimulare a înnoirii parcului național auto, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, aplicabile de la momentul la care acest program devine funcțional în 2019, în limita stocului disponibil.


Reporter: Aţi pregătit mai multe oferte speciale pentru clujenii care doresc să îşi achiziţioneze o maşină nouă prin programul Rabla 2019.

Călin Abrudan: Pentru programul Rabla 2019, Dacia Logan vine într‑o serie limitată Plus 1.0 SCe cu un motor pe benzină capabil să dezvolte 73 de cai putere, la un preţ de pornire de 6.990 euro cu TVA inclus cumulabil cu până la 5 ani întreținere și garanție prin programul de finanțare. În versiunea standard Dacia are aer condiționat, proiectoare de ceață, Radio 2DIN MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth și multe alte echipamente. Desigur, de aceste oferte beneficiază și restul modelelor înscrise în program (Sandero, Duster, Lodgy, Logan MCV, Sandero Stepway).


Reporter: Ce oferte aveţi la Renault?

Călin Abrudan: Pentru Renault, de asemenea, ofertele sunt imbatabile. De exemplu, pentru modelul Renault Clio Life EVO TCe la 75 de cai putere, cu proiectoare de ceaţă, jante flex wheel 16" design "ATTRACTIVE", tempomat - limitator de viteză (Cruise Control), faruri de zi LED, card de demaraj și de deschidere/închidere a portierelor, aer condiționat cu reglare manuală, geamuri electrice faţă, radio connect R&Go cu conectivitate Bluetooth, USB, jack și multe alte echipamente prețurile pornesc de la 7.890 euro cu TVA inclus cumulabil cu până la 5 ani întreținere și garanție prin programul de finanțare, reprezentând cea mai bună ofertă de vehicule importate din clasa sa.


Reporter: Ce oferte aveți la celelalte modele de Renault?

Călin Abrudan: La fel ca la Dacia, și Renault beneficiază de aceste oferte senzaționale (Captur Life Evo 0.9 TCe 90 cp 11.150 euro cu TVA, Megane Business TCe 116 CP 11.950 euro TVA inclus, ZOE pur electric cu o autonomie 300 km WLTP 41kwh la 18.900 euro cu TVA, Kadjar etc).

Reporter: În încheiere, să nu uităm să amintim și de ofertele Nissan

Călin Abrudan: Pentru Nissan, versiunea Qashqai 1.3 DIG-T 138 CP prețul pornește de la 15.234 euro cu TVA sau Micra 1 L 70 CP 70 CP la prețul de 9.790 euro cu TVA inclus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter