Economie

Top destinații de vacanță all inclusive

Trei țări se află pe lista cu preferințe a turiștilor.

Croația

Este una dintre cele mai vizitate 20 de destinații turistice din lume, astfel că satisface curiozitățile și dorințele de petrecere a timpului liber ale oricărui turist. Croația este campioană la diversitate naturală. Are unele dintre cele mai sălbatice piesaje din zona Mării Mediterane, plaje exotice, mari de un albastru turcoaz, care spală stâncile abrupte, munți înzăpeziți, centre urbane aglomerate, dar și orașe-cetăți medievale.

Românii nu au nevoie de viza de intrare în Croatia, intrarea în țară se face în baza pașaportului sau a cărții de identitate valabile.


Turcia

Este una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Potrivit ultimele date furnizate de Ministerul Culturii și Turismului, numărul turiștilor care au vizitat Turcia a crescut în 2018 cu peste 20%, la aproape 40 de milioane, potrivit Agerpres.

Veniturile din turism au urcat cu 12,3% anul trecut, la 29,5 miliarde de dolari, iar 81,8% din venituri au provenit de la vizitatorii străini și 18,2% de la cetățeni turci care trăiesc în străinaătate.


Spania

Este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor. Pentru turiștii care iubesc soarele și plajele cu apă cristalină, Spania este destinația perfectă. Cele mai căutate destinații spaniole de către turiștii străini au fost Insulele Canare și Catalunia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter