Economie

Coral Impex-câștigătoarea licitației pentru serviciile de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în Municipiul Timișoara

CORAL IMPEX-CAȘTIGĂTOAREA LICITAȚIEI PENTRU SERVICIILE

DE DERATIZARE, DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE


ÎN MUNICIPIUL TIMIȘOARA

                Coral Impex, cel mai important prestator de servicii de DERATIZARE, DEZINSECȚIE și DEZINFECȚIE (DDD) din țara noastră, prezentă și pe piața clujeană, începand cu 2007 a fost declarată caștigătoarea licitației organizate de Municipiul Timișoara pentru delegarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE pe domeniul public al Municipiului Timișoara.


            După ce în 2017, Coral a reușit să caștige licitația organizată de Municipiul București pentru servicii de combatere a țânțarilor și șobolanilor, începutul anului 2019, aduce o noua veste bună pentru firma Coral, care a reușit să câștige o nouă licitație importantă, de această dată în Timișoara, al treilea oraș ca mărime a populației din țara noastră.

            Prin caștigarea acestei licitații, Coral își consolidează poziția pe piața națională a serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE crescând distanța față de principalii săi competitori de pe piață.


            Conform paginii web oficiale a firmei, Coral Impex este certificată ISO 9001, 14001, 18001 si 22000. De asemenea firma este certificată din punct de vedere al responsabilității sociale (CSR) cu organizația americană WORLDCOB și este membru observator în cadrul British Pest Control Association. Coral Impex se laudă cu foarte multe premii și trofee obținute atât din partea unor organizații naționale (Camera de Comerț, CNIPMMR), cât și din partea unor organizații internaționale din SUA, Marea Britanie, Elveția, Spania.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter