Economie

Un retailer care a împânzit Bucureștiul vine și la Cluj

Retailerul belgian care are cea mai extinsă rețea de magazine din București și împrejurimi a început recrutările pentru magazinele din judeţul Cluj și pare a avea planuri mari de extindere și sub Feleac.

Primele magazine din zonă ar urma să fie inaugurate în primăvară, potrivit Ziarul Financiar, iar oraşele de pe listă sunt Cluj-Napoca, Câmpia Turzii,  Dej, Huedin şi Turda.

Pe siturile specializate în anunțuri de angajare apar oferte pentru patru posturi de adjunct-șef magazin și 11 poziții pentru șef departament. Anunțurile au contabilizat deja peste 100 de aplicanți.


Pentru retailer aceasta este pri­ma ieşire în zona centrală a ţării, în con­textul în care până acum a deschis magazine pe o rază de ma­ximum 250 de kilometri în jurul Capitalei.

Cluj-Napoca este după Bucureşti  unul dintre cele mai dezvoltate oraşe din ţară, atât din punctul de vedere al investiţiilor primite, cât şi al salariilor medii şi deci al puterii de cumpărare. Retailerul belgian care are pe pia­ţa locală 499 de supermarketuri şi ma­ga­­zine de proximitate a terminat S1 cu afaceri de aproa­pe 2,2 mld. lei, în ur­ca­re cu 32% com­pa­ra­­tiv cu aceeaşi pe­rioa­dă din 2015. În 2015 belgienii au ajuns la afaceri de 3,5 mld. lei (780 mil. euro) după un avans de 26%.


A.T

Ultimele Stiri
abonare newsletter