Economie

BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania şi cel mai mare broker de retail din România, devine BT Capital Partners.

Rebrandingul marchează finalizarea cu succes a tranzacției dintre BTS şi Capital Partners. În acelaşi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv în România al M&A International, una dintre cele mai mari alianțe la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor şi achizițiilor.

Printr-o tranzacție care a avut loc în luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importantă firmă românească independentă de consultanță în domeniul M&A şi Corporate Finance.


BT Capital Partners: ofertă completă de servicii bancare de investiții, identitate vizuală nouă şi sedii noi în Cluj şi Bucureşti

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital românesc, BT Capital Partners oferă companiilor locale cu potențial investițional gama completă de servicii specializate: consultanță pentru fuziuni şi achiziții sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finanțare complexe şi consiliere strategică de management în cele două centre operaționale din Cluj-Napoca şi Bucureşti.


Paul Prodan, Preşedintele BT Capital Partners, declară: “Clienții noştri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de încrezători că avem potențialul de a deveni în curând lideri de piață pe toată gama de servicii pe care o oferim”

Începând cu această săptămână, BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brâncuşi, nr. 74-76, clădirea Brâncuşi Business Center, în Cluj-Napoca. În Bucureşti, Sucursala BT Capital Partners se află acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, clădirea Băneasa Airport Tower, sectorul 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter