Economie

Clujeanca Mihaela Rus, aleasă vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român

Președintele Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Nord-Vest, Mihaela Rus, a fost aleasă vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

La conferința națională organizată la Predeal au participat reprezentanți ai mediului de afaceri, organizații patronale și asociații profesionale din peste 20 de județe din România.

„Consider că mediul de afaceri trebuie să aibă o voce mai puternică pe scena publică și să-și întărească relația de colaborare cu instituțiile publice ale țării, așa cum este firesc. Cred că experiența și cunoștințele oamenilor de afaceri pot să contribuie în mod real la de-birocratizarea sistemului administrativ românesc și la dezvoltarea economică a României. De aceea, îmi propun să aduc perspectiva Clujului și a Transilvaniei de Nord-Vest în această dezbatere națională”, a declarat Mihaela Rus.


Uniunea Națională a Patronatului Român este o organizație non-guvernamentală, non-profit, fără caracter politic, care cuprinde companii din sectorul privat cu capital integral româneasc, mixt sau străin. A fost înființată în 1991, cu scopul de a ocroti interesele patronilor mici și mijlocii din domeniul serviciilor, al comerțului și al producției.

Etichete: mihaela rus
Ultimele Stiri
abonare newsletter