monitorulcj.ro Menu
Economie

UPDATE: Biletele pentru meciul România - Spania sunt SOLD OUT

Biletele pentru meciul care va avea loc pe Cluj Arena pot fi achiziționate exclusiv online pe site-urile bilete.frf.ro sau bilete.ro.

UPDATE: La câteva ore de la anunţul organizatorilor biletele au fost cumpărate în totalitate.

Pe 27 martie, pe Cluj Arena, reprezentativa României va întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un meci amical.


Pentru acest joc, biletele sunt disponibile online. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).

Prețurile biletelor sunt următoarele:
- Peluze: 50 lei
- Tribuna 1: 200 lei
- Tribuna 2: 100 lei
- VIP etaj 3: 600 lei
- VIP etaj 4: 500 lei
- Family Zone: 100 lei

Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu există varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București și 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Spania. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.