Economie

Dezvoltarea Aeroportului Cluj este de referinţă în Europa

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, David Ciceo, invitat să vorbească la „Passenger Terminal Expo 2016”.

Conferinţa de la Koln din 15-17 martie este un eveniment de referinţă la nivel mondial pentru industria aeronautică şi aeroportuară.

Directorul David Ciceo va vorbi în cea de-a treia zi, la panelul despre „Designul, Planificarea şi Dezvoltarea Aeroporturilor”, despre creşterea de trafic a Aeroportului Cluj-Napoca. Lucrarea, intitulată „Provocări: creşterea foarte rapidă a unui aeroport mic”, va oferi informaţii despre schimbările pe care le-a adus creşterea mare de trafic de la 130.000 de pasageri în 2003, la peste 1,5 milioane în 2015, despre factorii cheie ai strategiei de dezvoltare: marketing, infrastructură şi finanţarea investiţiilor. „Două probleme cheie cu care ne-am confruntat au fost de natură internă, respectiv externă. În interior, creşterea rapidă a organizaţiei a necesitat rapid personal cu competenţe noi; pe plan extern, implicarea acţionarilor a fost esenţială”, arată David Ciceo în prezentarea care va fi susţinută la Koln.


Potrivit site-ului conferinţei, lucrarea directorului David Ciceo va oferi audienţei detalii despre strategia aplicată la Cluj pentru creşterea traficului şi gestionarea problemelor pe care le implică (marketing, finanţare, organizaţionale, cooperarea cu acţionariatul), dar şi despre schimbările rapide în industria aeroportuară şi competiţia în acest sector economic.

Printre participanţii la „Passenger Terminal Expo 2016” se numără personalităţi importante din industria aeroportuară, printre care reprezentanţi ai aeroporturilor Changi din Singapore, Schiphol din Olanda sau Dubai, din Emiratele Arabe, Koln (aeroportul oraşului gazdă al conferinţei), Domodevo din Moscova, Hong Kong, Viena sau Paris, precum şi ai companiilor aeriene, dintre care amintim Lufthansa, KLM, Delta sau All Nippon Airways din Japonia.

Etichete: koln david ciceo
Ultimele Stiri
abonare newsletter