Economie

Platforma SeniorE-commerce a crescut vânzările Rocast

Pentru a-și extinde canalele de vânzare, managerii companiei Rocast au lansat un magazin online pentru care au ales platforma SeniorE-commerce. În doar trei luni de funcţionare, compania a reuşit să crească cu 10% vânzările către persoanele fizice.

Evoluția pozitivă s-a datorat atât activităților intense de promovare desfășurate, cât și beneficiilor puse la dispoziția clienților online: discount-uri preferențiale, livrare în 24 de ore, asistență telefonică etc.

 „Portalul online de la Senior Software este ca un ghid pentru clienții noștri și este absolut necesar, fără un astfel de instrument nu poți să evoluezi în ziua de azi. Chiar dacă oferi modalități clasice de vânzare, direct de la sediu sau prin agenții de pe teren, trebuie să te îndrepți și către comerțul electronic. În plus, dacă dorești să-ți mărești cifra de afaceri cam cu aceleași resurse, magazinul online este cel mai accesibil instrument”, a declarat dl. Horațiu Vonica, Directorul General al companiei.


Pentru a îmbunătăți comunicarea cu clienții, magazinul online este integrat cu sistemul SeniorERP pentru managementul resurselor companiei, utilizat de Rocast de peste 5 ani. Comenzile plasate ajung automat în sistemul ERP pentru a fi procesate, iar informațiile cu privire la prețuri, disponibilitatea produselor sau alte caracteristici ale acestora sunt actualizate imediat.

Soluția SeniorE-commerce este integrată cu SeniorERP – cea mai nouă platformă tehnologică ERP pentru managementul companiilor cu activități de producție, distribuție, retail și service, oferind beneficii precum: reducerea costurilor de operare a magazinului online și implicit a procesării comenzilor suplimentare; creșterea veniturilor prin abordarea segmentului de consumatori online; îmbunătățirea relației cu clienții prin asigurarea transparenței informațiilor (prețuri, istoric comenzi, detalii produse); scurtarea timpului de livrare deoarece comenzile plasate online ajung direct în ERP și sunt procesate mai repede; fidelizarea clienților prin discount-uri preferențiale, promoții ușor de gestionat, liste de prețuri personalizate etc.


Printre produsele Senior Software se află: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM și SeniorCPM.

Ultimele Stiri
abonare newsletter